Ammi på besök <3

Hej! Narniafilmen var JÄTTEBRA! Och Ben Barnes är ju sååå snygg! ;)
Hihihih... ;p

Vi åkte in till stan ungefär 40 minuter efter att Amelie kommit till mig, vi hämtade biljetterna och satte oss på ett mysigt café. (Där jag tappade mina bestick och fick hämta nya,.. hehe) Vi åt varsin Panini, grillat bröd med fyllning, ost och skinka tog jag... ;) Mums!
Sen gick vi runt i några klädaffärer och kollade runt, eftersom vi hade ganska bråttom till bion (vi skulle köpa godis och sådant..) köpte vi ingenting... :P Amelie köpte godis och dricka, och jag dricka... Ellerhur intressant?! Haha... Jag köpte popcorn i bion och vi gick in direkt... Jaa... Där satt vi och smaskade på popcorn, godis och dricka och kollade på en urbra film! ;D När vi kom hem hade vi ingenting att göra, därför tog vi en promenad till smycke. ;) Var jättetrötta när vi kom hem igen... :P Och då satte v på en film, "Tonårsliv" och smaskade på mtt naturgodis i mitt rum... :P ;)
Vi lade oss halv elva, var jättetrötta... :P

Idag bakade vi, chokladcrisp och kolakakor. Jättekul och mumsigt! :)
Efter det gjorde vi ingenting (haha). Men efter en stund satte vi på en film, "Monocyrus - Den förtrollade enhörningen". Okej, det låter som en barnfilm men det är det inte, det är en jättebra ungdomsfilm! :)
När vi kollat på filmen var det bara 10 minuter tills maten var färdig, vi åt den och sen skildes vi åt med en kram. När hon skulle till bussen. :P

Mamma står och bakar, värsta bakfamiljen... :P Haha!

Kraaaam!

Bio på stan! ;)

Godmorgon! :P Igår hände inget speciellt och jag var inte på humör.. Så därför skrev jag inget. :P

Men,men, idag är det en ny dag och Amelie ska komma till mig om typ 20 minuter. Vi ska dra in till stan, hämta biljetterna till Narnia - Prins Caspian och sedan gå runt i stan innan klockan blir halv fyra, då filmen börjar... Vi får se om vi äter mat i stan eller runt 6 - halv 7 -tiden här hemma..? Annars blir det väl MC...Kul ska det bli iallafall! :D
Lägger ut dagens outift imorgon... Ja, jag kan ju inte hålla på med bloggen när min kompis är hos mig... :P
Mamma är och handlar, ska köpa lite naturgodis till mig. Men popcorn e nog det som jag ska äta på bion... :P Intressant? Haha. Vi ska hämta biljetterna tjugo i tre, eftersom Amelie bokat de. Sen blir det väl fönstershopping... Haha, eller så kommer jag kanske hem med ett litet smycke... ;)
Vi får se... Nu ska jag fixa till håret... :P Hihi... Vi ses senare kanske.
PUSS

Dagens outift ( i text )
* Jeans - Stadium (måste köpa nya, har gått ner ju!)
* Tunika/överdel - H&M

 Narnia! :P ;)

Lägerskolan!

Hej lilla bloggen!
Varning för ett långt inlägg.
Igår kom jag hem från Tjörn! Det var jätteroligt och mysigt! :) Halva högstadiet (8:an-10:an) åkte till Tjörn i förrgår med buss. Träffade Nebbi och Nancy på bussen, vi åkte gemensamt till centralstationen med spårvagnen och snackade om ditt och datt. Trodde att jag var den enda med en resväska (den sämsta som finns...) men det var jag inte som tur var, haha... Det hade ju varit pinsamt annars... :P
Japp, som sagt, vi åkte med en buss till Tjörn. Resan tog kanske... En och en halv timma. Eller två timmar...? Aja, iallfall. Jag och Frida satt och snacka och tog en massa roliga kort och så... :P När vi var framme och hade stigit ur bussen kom vi fram till ett område med båtar och fiskestugor, vi trodde ju självklart att vi skulle bo någonstans där. Men nej! Vi skulle bo 20-30 minuter där ifrån, och vi skulle ! Stackars Frida, hon hade ju en jättetung sportbag, och så lilla jag med min dåliga, tunga resväska som snurrade runt hela tiden! Ja, bokstavligt! Haha...

Vi skulle bo på ett läger, typ. Det var ett stort hus, där vi skulle äta mat, ha disco, där fanns även en bastu och lite andra grejer. Där fanns ett loft, och där skulle alla tjejer sova, plus tre lärare. Killarna bodde i två småstugor. :P
Vi åt våran matsäck ute och pratade lite och så. Sedan fick vi vänta en timma på att få komma in i husen, för klockan 12 skulle man dra ett kort så att man kunde komma in, typ? Aja, efter en timma ville alla komma in, funkade det? Nej!
Så vi fick vänta ytterligare en timma för att det skulle komma en låssmed och ägaren till lägerplatsen. Då var alla griniga, haha! När vi äntligen fick komma in fixade vi på våra "bo"-platser. Vi tjejer, fick ta varsin madrass som fanns på loftet. Vi fixade till platserna, och sen gick jag och några tjejer till och badade! Det var jätteskönt! Jag älskar verkligen att bada! Men det var kallt när vi kom upp igen, haha! Vi duschade av oss och gick upp till loftet igen och hade det som ett pyamasparty! :D Nästan alla plattade håret, jag med, och fixade olika frisyrer och målade oss. :) Jag målade mig själv, men sen kom Hawra sminkade mig, hahahaha! Jag fick väldigt RÖDA kinder! Haha. Sen blev det middag, kyckling-fileér med potatisgratäng och sallad. Mums! När vi hade ätit gick vi upp till loftet igen och tog på oss kläderna vi skulle ha på lajvdiscot (det är när man klär ut sig till en kändis). Jag var Nicole Richie. ;)


Sen var alla ute och höll på, tjejerna tog en massa kort, killarna spelade fotboll, och Sammy "sjöng" och spelade på en gittarr, haha. Han var jätterolig. Han "sjöng": "Jag har en Beeeengt!!" (en lärare) och sen "sjöng" han typ HELA tiden "Jag har en Annaaaaaa!!" HAHA! Han hade på sig en ljusgul peruk. Hahaahhaahha! Har jätteroliga bilder på det!
Sen var det discot, dansade med Frida, Olivia och andra tjejer, mina göllplöttar. :) <3 Och så drog jag upp John och dansade en folkdans, där man sparkar i luften typ. Hahaha! Gissa om han blev rööööd! Efter en halvtimma var det dags för rollspelet, halva min klass fixat. Där Sabina skulle bli mördad i köket och Sammy hittade henne. Alla delades in i tre grupper, med varsin "polis" och skulle gå och fråga massa frågor till de misstänkta, Olivia, John och Linus. Haha, sen skulle man fylla i ett papper om vem man tror är mördaren. Vi åt popcorn och godis efter det och sen stack jag, Frida, och några till och badade, klockan ELVA! Haha, det var IS-kallt! Jag och Frida skulle gå till bastun, men där satt Linus, John, Anton och Stefan. Det var pinsamt! Men sen gick jag och Frida in dit, med Emelie och Hawra, alla hade badkläder på sig... Och sen kom Michelle och Hajan. Så det var inte lika pinsamt då.

Efter det borstade vi tänderna , och den ena skulle mata den andra med chokladpudding! Man hade ju skydd på sig... Det var jätteroligt! Jag ville INTE bli matad och få en massa pudding i håret... Så jag matade Nebbi, Sammy sa högre, högre, högre! Och då var det ju på pannan! Haha. Men det var roligt, sen kom 6-7:orna och vi åt lunch, och sen hade vi femkamp som resten av min klass hade organiserat, jag var med där. Det var roligt, men det var kaos!

Vi åt mellanmål, där det var prisutdelning. Jag och en av mina lärare stog upp och pratade.Tredjepris-tagarna fick bilar, det fick andrapris-tagarna också... :P När jag skulle säga "och första priset går till..." Så reste sig Linus som var med i lag F och var så stolt. Och så fortsatte jag, "till.... lag A" Hhahahhahaha!! Han blev jättechockad! Det var roligt. Sen åt vi klart och sen gick vi de 20-30 - minuterna till bussen i hällande ösregn och sen åkte vi hem... :P Blev hämtad av pappa. Skönt... :) Nej, nu ska jag göra något annat, pusspuss!


Måndagsbarn :P

Nu sitter jag vid mammas/pappas data och skriver, eftersom mitt internet på min data typ puckar! Åååh! Blir tokig! Men,men... Idag då... Slutade tjugo i fyra idag, suck, men det var iallafall okej lektioner. Vi hade no, so, språkval (men vi pratade om lägerskolan), teckenspråk och musik. :) Det var kul med musik igen! :D Förutom att vi har fått en vikarie, för våran "vanliga" musiklärare är gravid med sitt andra barn... :) :P
Jahapp... Imorgon och i övermorgon blir det ingen bloggning, för då är det ju lägerskola, men på torsdag blir det! Då är vi kompentations (?) - lediga. :) Skööönt! :D Nej, nu måste jag fundera på vilken kändis jag ska vara på lajvdiscot imorgon kväll. ;)

Sommar :) + Nils erikssons terminalen?

Ja... Igår blev det inget inlägg... Vet inte riktigt varför... Var väl trött eller något... Aja, jag var med Sandra igår iallafall och höll på. :) Det var kul som vanligt, vi brukar ju sjunga och sådant... Hehe. Vi spelade in ett riktigt roligt ljudklipp där vi sjöng som bäbisar. Haha! Visar gårdagens outfit senare, och så visar jag ju självklart dagens outfit sen. Nog med det.

Idag är det ju jättevarmt! Går runt i bara shorts och tubtopp... ;) Ska dra till Sandra vid tretiden. ;) Kom nyss hem efter en prommis vid röda sten med mamsen, pappsen och brorsan. :) Mys på det. :) Varmt var det också. Fick en uuuurgullig bild på Lotta. :D Visar den senare... :P Men det var ju pinsamt... Träffade en av mina klassföreståndare... Pinsamt! Haha... :P

Uff, är så trött... Vet inte varför... Och imorgon är det skola också. :P Aja, får väl pallra mig dit... :P Men på tisdag blir det roligt. :) Det är ju lägerskola då. :) Men frågan är hur man tar sig till Nils erikssons terminalen?  Hmm... ?
Nej, nu ska jag ut och sätta mig på balkongen, det är ju SÅ fint väder! :D

fredags

Ska titta på  Gordon Ramsey me familjen nu...
Här kommer dagens outfit



Fredag! :)

Kunde inte blogga igår, var ju skola och hade läxor o sådant... :P
Aja, idag är det en ny dag.

Idag hade vi planering inför lägerskolan, vi ska göra två roliga saker, i två grupper. Och jag var ju inte med i onsdags eftermiddag när de gjorde det första gången så jag hoppade ju in i en grupp. 5kamps-gruppen där Frida var med. Vi ska hålla i en 5kamp, vara domare och så. Och andra gruppen ska ha ett rollspel, ni vet när en blir mördad och så ska det va en knarklangare (hahaha) och andra personer som blir misstänkta, och det kommer hända under discot som vi ska ha på kvällen. :) Vi ska åka till Tjörn. :)

Hmm... Ja... Sen hade vi drama, min minigrupp ur klassen då. Bara jag, Frida, Olivia, John och Emelie... Det var ju najs, som jag sa i slutet. Haha! ;) Vi gjorde några lekar... Ja faktist! Men det är bara i 40 minuter och vi ska typ, öka tiliten och så. Därefter blev det planering igen och där hände det lite tråkiga saker... Blev tillslut bara jag och Frida som tog tag i en grej, eftersom de andra tre inte ville hjälpa till! :/
Bamba, och sen planering igen, haha. Ja, det är ju på tisdag/onsdag! ;) Det ska bli kul.
Nu ska jag snart kolla runt på bilddagboken... :P ;) Och sen är det nog dags för mat... :P
Slänger in dagens outfit senare.
Kraaam! <3

Onsdagens + skolgrejer + en extra bild... ;)

Här kommer dagens lilla outfit ;)


Blus - Rut m.fl.
Skärp - H&M
Jeans - Stadium


Tralallalaa...


Suddig bild... Men men... Här är skolgrejerna jag köpte...
Två skrivblock, två suddisar och en rooosa almanacka ;)

Alltihop - Wettergrens

Och så en liten bild på mig i bildsalen... ;) :P


Liten och liten... Haha, men det är MIN blogg. Ni får tycka vad ni vill!
På bilden ser ni även suddigt, Marie, bildläraren och Limpan. Haha!


Skolstart! - En dag senare...

Go' middag! ;)
Jag gick till skolan idag, var lite pirrigt, men jag känner ju alla ändå... :P
Kramade om ena bästisen som jag har träffat EN gång på HELA sommarlovet! ;(
Och sen gick vi upp till korridåren och väntade på att lektionen skulle börja.
Vi ska läsa en bok 10 minuter varje morgon... :P

Om idag då... Min "mentor" maggan berättade om papprena de andra fick igår, idag för mig. Och sen hade vi no, vi ska hålla på med "vad är no?" ... Haha?
So därefter, revolutionen ska vi snacka om... Franska, industriella och lite ryska revolutionen. :P
Sen var det bild! :) Det är ALLTID så kul! :)
Bamba, eller matbespisningen som andra städer kanske kallar det för? Aja, MAT iallafall! Det var ju typ inte gott... :P Sen var det dags för mig att möta mamma på busshållplatsen, skulle till doktorn... :P

Missade matte och en diskutions-lektion där vi kommer prata om mobbning under hösten, idag pratade de om lägerskolan (ett läger hela högstadiet gör varje år) som blir nästa tisdag till onsdag. :P När vi var hos doktorn fick vi komma in och hålla på med det vi gjorde (det behöver inte ni veta...) och sen fick vi sitta utanför och vänta tills klockan var halv fyra, vi gick och köpte varsin mandarin och en pepsi... Och sen fick vi komma in IGEN. Det var så TRÅKIGT! :/ Aja... Därefter bar det av till Frölunda Torg där jag fixade lite skolgrejer, visar de sen... Kunde inte hitta ett pennfack! :O Det fanns bara BARN-pennfack! Alltså?! Får kolla på stan...
Har tagit kort på dagens outfit en annan gång när det också var dagens outfit, så det blir en bild ni känner igen. För jag orkar inte ta kort på mig själv när jag redan har gjort det... :P Ja, ni fattar? Ska lägga ut en bild på mig i bildsalen... :P Intressant? Haha.

Spytjejen ...

Hejhej lilla bloggen.
Igår skrev jag inga inlägg för jag spydde, tre rejäla gånger. Usch! Hade så ont i magen igår (månaden), trodde bara att det var det. Men när jag gick hem igen (skulle ju följt med och köpa skolsaker...) så blev jag jätteyr och sparkade av mig mina ballerinaskor och slängde mig i soffan, men det blev sååå varmt så jag satte upp håret i en hästsvans och tog av mig den kortärmade "munkjackan". Lade mig ner i mammas och pappas säng, men det blev bara värre så jag sprang in till mitt rum slängde bort alla kuddar och allt som var på sängen ner på golvet, tog av mig jeansen och lade mig ner i sängen, i bara linne och trosor, skakandes och yr. Mådde skitdåligt! Sen mådde jag jätteilla och gick till toaletten och då spydde jag, skiiitäckigt! Ringde till mamma, och bad henne komma hem. Sedan bäddade mamma ner mig i sängen, och jag och Lotta tittade på film. Mådde bättre. Men vid fyratiden spydde jag igen, usch! Och sen ytterligare en gång på kvällen, det sprutade ut! Usch! Haha. Gick och lade mig vid sjutiden, och idag mår jag bättre. :) Går nog till skolan imorgon, om jag inte spyr idag vill säga. Det blir ingen dagens outfit eftersom jag har pyamas på mig... :P
Kram <3

Party till döds

Tittar på "party till döds", den filmen är verkligen jättebra! Har sett den förut och tycker samma sak... Tycker ni inte att hon som spelar Jessie (huvudrollen) är kusligt lik Alexis Bledel (Rory i gilmore girls)?! Haha... Keith, den snygga killen i filmen är inte alls lika snygg/söt som killen i Jessies litteraturklass tycker jag. Hihi. Nu tillbaka till filmen... ;)

Äntligen klar!

Jaa!! Idag har jag ÄNTLIGEN räknat klart matteboken! Nu är det bara en bok kvar, är stressad men ändå lättad...
Aja, idag har det inte hänt så mycket mer än det... Myspyskläder blev det idag, inte mycket att visa upp...
Imorgon ska jag, mamma och mormor åka och välja ut tapeten. Det lutar mot den lilarosa med rosor på. :)
Sen ska vi åka och köpa skolgrejer, för imorgon är det ju sista sovmorgonen för mig på en vardag! :( Brorsan får dock det, ända tills på torsdag när han börjar i första ring! :D  Är stolt över han, för en viss anledning som jag inte behöver skriva... Ska be mamma snällt om jag kan FÅ en sovmorgon, typ till 10 eller något sådant... Det får jag säkert. ;)
Nej, nu ska jag dra till vardagsrummet, chilla och äta äppelkaka. ;)
Ha det sååååå bra! PUSS

Sommar igen??

Ja, idag var det VARMT, inget badväder dock. Men det var skönt att kunna gå i linne och shorts igen iallafall. :)
Det kan man ju inte på hösten, om det inte är varmt alltså... :P
Här kommer dagens outfit...

Aprikost linne med virkad detalj - Catalog
Puffshorts (för stora...) - Josefssons/ellos

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa in i matteboken igen... :P PUSS

Pakethållaren och JAG?

Mamma sjutsade mig på hennes cykel när vi skulle hem o hämta en grej till lokalen där mamma jobbar, jag vågade inte sitta på pakethållaren först men sen vågade jag. Jag skulle egentligen gå hem men ja ville följa me tillbaka BARA för att det var roligt att bli sjutsad! Hahahahahahhahaa...


Klicka på bilderna för att göra de större...
Bild 1: Lokalen. (Det är min mamma med den prickiga överdelen...) 2: Lotta i cykelkorgen... ;) 3: Jag som sitter på pakethållaren...


Hur söt får man va? ^^


Men nu blir jag jävligt irriterad på datorn!! Det håller på att ploppa upp en ruta HELA tiden där det står "Installationen är nästan klar, starta om datorn för att slutföra installationen". Jag trycker ju på avbryt hela tiden för jag har ju inte ens installerat något!! Nåja... Ska ändå stänga av datorn för jag ska PLUGGA ända tills klockan blir ÅTTA!! :P
Slänger in dagens outift först, ska duscha sen.


Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Kollade igenom cellbeskatalogen, med mamma, för nya kläder till hennes nya jobb. :) Och så kom vi fram till skoravdelningen, och jag fastnade för jätttesnygga stövlar med klack! ;) 4,5 cm är klackhöjden, inte så farligt. De finns i svart eller vitt. Jag bara älskar de!
 
Klicka på bilderna för att förstora

Är de inte snygga?! ;)
Flirta, flirta! ;)

Björn Gustafsson <3

Har tre dagar på miga tt välja tapter, men Frida tycker mest om den lilarosa. Hihi :) Men jag får se. Tänkte visa er en film som jag bara älskar! Verkligen en film för alla som älskar Björn Gustafsson! :) Om ni inte kan se videon gå in på: http://www.youtube.com/watch?v=raNGUpmAt2A


Tjenare

Hej bloggen! Idag MÅSTE jag bestämma mig vilken tapet jag ska ha som fondvägg i mitt rum... Hmm... Vet verkligen inte... :P Sen ska jag räkna det sista kapitlet i matteboken och de resterande två dagarna innan skolan börjar ska jag ta det lugnt och köpa skolgrejer. Jag har det ganska hektiskt ändå... Ska gå och fixa mig och sen prata med mamma ang. tapeterna. :P
Jag vill gärna ha en fondvägg med färg, men den neutrala var också väldigt snygg... Det är ju svårt att bestämma sig när det står mellan två elller flera saker... :P Aja... Nu ska jag ta på mig iallfall... PUSS!

Väntar...

Sitter och väntar på att Frida ska logga in på msn... Ska fråga om råd om tapeterna... Sen ska jag sätta på en bra film i mitt rum och bara mysa. :)
Imorgon är det fyra dagar tills skolan börjar igen... SUCK! Mend det blir ju roligt att träffa vissa personer och att ha de roliga ämnena, men,men... Nej, nu blir jag otålig... Var är du Frida?! Jag kan ju inte sitta här hela kvällen... Haha.

Av de där kläderna från forever21 har jag iallafall valt ut ett plagg som jag bara MÅSTE ha! ;) Den där mini-jeanskjolen med rosett. :) Kolla in den? Den finns på anna vill ha. :)

Fredagens

Så, här kommer dagens outfit... Inte mycket till outfit men det var ju fint väder idag... Synd att jag var tvungen att räkna... Men! På söndag kommer jag! Haha...


Jeans - Stadium
Linne - H&M

Tapetval?

Kunde inte bestämma mig mellan två tapeter... Så jag fick ta med mig "boken" hem och fundera tills imorgon. :)
Resten av dagen har jag räknat matte... :P Det är inte mycket kvar nu! Bara ett kapitel som jag gör imorgon, det är ju problemlösning, det är ju enkelt och roligt... :P
Nu fick jag ont i nacken/ryggen och skiter i det, ska "relaxa" lite och bara ta det lugnt. Förutom att jag måste bestämma vilken tapet jag ska ha... :P
Den ena är liksom, en krämig vit färg med vit/guld möster på (blomimgt och lite annat) och den andra är ljus lilarosa med mörk-lilarosa rosor. Både är jättesnygga och ungdomliga... Men jag vet inte...
Vad tycker ni?


Tapet 1 (ser inte riktigt ut så i verkligheten...)


Tapet 2 (vet vad ni tänker, men den här tapeten ÄR ungdomlig, det är den andra också)

Hjälp?

Lägger ut dagens outfit om några minuter...

Fredag

Godmorgon bloggen. Har precis vaknat och tänkte att jag skulle skriva ett inlägg...
Just nu är Lotta och klipper sig... :) Hon kommer bli jätteliten och svår att "fånga" när hon springer runt i lägenheten... Haha. Men det blir nog skönt för  henne, för hon har en massa tovar i håret... :(
Idag ska jag åka till Colorama med mamsen och pappsen och välja ut tapeter till mitt rum. :D
Jag har redan bestämt att det ska vara vita väggar och en fondvägg i en annan färg. Jag tänkte på någon ungdomlig rosa, liksom rosa-lila. Det skulle väl vara fint? Men jag vet inte, tar iallafall kort på färgen sen och lägger ut här. Och så tar jag självklart en för och efterbild! :)

Sen när vi ändå är i Colorama ska vi kolla runt efter tapeter till hallen och köket. Köket blir nog en vit färg, och i hallen funderar vi på en  brun-beige färg. Jag ska ha vita/rosa detaljer och så. Så det blir nog fint i mitt rum sen! :D

Lägger ut dagens outfit senare, har ju inte ens tagit på mig än... :P

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och sätta på Top Model 2. Haha... Ja, det var ju 6 år sen jag såg den... Nej, men det finns ju inget annat. Och det är ju roligt! :)

Ha en bra dag! :)

Skriver senare...


Torsdag

Åkte in till stan i förmiddags, för hela familjen skulle på saluhallens dag, men det var inte förens ikväll... Så vi fick åka hem... :P Men jag såg iallafall två klockor jag kan tänka mig från Ur & Penn :)
Sen åkte vi hem och jag satte mig direkt och började räkna matte. Väldigt kul! *Ironi* Men måste man så måste man...
Jag slutade för jag var så trött att jag inte fattade någonting... Haha!
Idag har jag samma outfit som igår, så den behöver jag väl inte visa?
Ska gå igenom alla kläder som jag vill ha ifrån forever21 och välja några som jag absolut vill ha (till min födelsedag). Annars blir det nog över flera tusen! Haha
 Ikväll blir det "Gordon kitchen nightmares" ... Hehe... Den är ju rolig ju... Haha, ska ta ett papper och göra ett streck för varje gång Gordon svär... Hahahah... Pappret blir nog fullt... :P

Någon som vet hur man "tjänar" pengar på att blogga? Haha... Skulle vara kul... ^^
Jag har ingen blogg för att få pengar, jag tycker att det är roligt att blogga. Men jag vill ha lite pengar... Jag vet att ni tänker, skaffa ett extrajobb då. Men det finns inget extrajobb för 94or... Hehe... Hjälp?


Äh, här får ni en bild på dagens outfit iallafall... :P

Herrå <3

Nu börjar Crowned om 10 minuter. :) Undrar vem som vinner?
Men jag och min bästa kompis Frida råkade få reda på vem som vinner Project Runway när hon var hos oss och vi letade efter en klänning en hade gjort där... Hehe... :P
Ska ta på mig nattlinne och slänga mig ner i soffan, så ha det superb! :)
Puss

Todays outfit ;)


Jeans - Stadium
Tee - Gina Tricot

Ikeabruden ;)

Hejsvejs <3
Åkte med till Ikea i förmiddags och hämtade lite insperation till mitt eget rum. :)

Ignoera ansiktet!! Blev ingen bra bild i ansiktet ... haha :P


Sen kom vi hem och och åt tacos, mums! Men Fridas guacamole saknades... Den e supergod! :D
Resten av eftermiddagen har jag räknat matte... :P BORING!!

Ser det kul ut? Haha...

Åh nej! Nu är det bara 6 dagar kvar till skolan börjar... :(
Men det blir ju kul att träffa alla mina kompisar och ha engelska, svenska, bild, musik, media, tyska (!) och så. :)
Men jag längtar inte till matte (!!!!!!!!), gympa och vissa personer! :(
Det är så jobbigt att det är så, man gillar vissa men inte andra. Och de andra kanske gillar en. Ja... Ni förstår... :/
Ska lägga ut en bild på dagens outfit... ;)

Mardröm + måla om i mitt rum

Go' förmiddag! Sovit gott? Inte jag iallafall... Kunde inte somna förens tjugo i tolv typ... Och då drömde jag en mardröm... Tänkte berätta om den nu... :P (Det är ett långt inlägg bara så ni vet det...)
Jo, jag och min klass var på besök i en gruv-arbetsplats, och jag skulle gå in på gästoaletten... Det var stort och så.
Jag satt på toaletten (haha) och hade tagit av min hörapparat... (ja, jag har det... Men är lika glad ändå...) Så jag hörde ingenting. Och det var helt tomt förutom jag, min väska och min hörapparat på golvet (!) och så helt plötsligt satt flickan från "The Ring" i hörnet!! Det var jätteläskigt, för hon stirrade på mig... Och jag skrek, och skrek, och skrek! Jag kunde inte ens låsa upp dörren, jag bara stod där och skrek och flickan stirrade på mig... Sen öppnades dörren av en av killarna i min klass och helt plötsligt var flickan en skyltdocka och P (en i min klass) tog ut "henne" och sen vaknade jag. Det var nog en av de läskigaste mardrömmarna jag någonsin haft!! Sen kunde jag inte somna förens typ halv 2 eller något sådant, och då drömde jag en jättekonstig dröm, men den orkar jag inte berätta om... :P
Hoppas att ni har sovit gott iallafall!

Fastighetsskötaren var hos oss förut, jag vill ju måla om i mitt rum, och nu är det bestämt! :) De ska måla om mitt rum, GRATIS! Superbra ju! :D Så från och med idag har målaren 70 dagar på sig att komma hit och tapetsera/måla om mitt rum. :) Sen ska vi tapetsera/måla om köket och hallen också. Så det blir nog fint, gratis också! :D

Ska ha en vit vägg och en fondvägg i en annan fin färg... :P :)

Ska kanske följa med mamma, pappa och min mormor till Ikea sen. Men bara kanske, för jag kanske inte får plats! Haha, mamma ska köpa ett bord till T.U.F.F.   :P   (En förening...)


matte :(

Chattar med Frida <3  Hihi.. ;)
Nu måste jag räkna matte, sen ska jag duscha... Så vi syns senare lilla bloggen :)

www.onetruemedia.com

Har precis ätit och har satt mig vid datorn igen... (Datanörd!) Haha... :P Gör en massa roliga videos på www.onetruemedia.com
Där kan man göra fina/snygga/söta/coola/m.m.  videos gratis. :)

Dagens outfit



 Klicka på de små bilderna för att göra de större..

Mormor <3

Har varit ute och gått en miniprommis med mamma, Lotta och mormor. :) Mormor skulle hem, hon var hos oss lite, och vi fikade och så. Egentligen skulle hon titta på filmen jag och Danne var med i/gjorde i filmkursen, men det funkade inte... :P
Nu chattar jag med Sandra och så. Ska lägga ut en bild på dagens outfit nu... ;)

Godmorron bloggen!

Det är ju inget bra väder här i GBG! :( Molnigt och tråkigt! ...
Har lagt ut lite pics. på bilddagboken... (Lipglossiigt)
Idag måste jag räkna matte... För jag börjar ju skolan SNART! Åh, jag blir tokig!

Drömde en jättekonstig dröm inatt... :P Jag var typ en konstig figur, och bodde med andra som var av samma "art" och jag hade fått ett antiskäll halsband av en människo-flicka, och jag blev jätteglad för den. Jag typ delade säng med den "överste", alltså den som hade högst status... Vi låg med fötterna mot varandra, men det var en ram där typ... Och jag hade lagt min present i min låda men så hade översten snott den! Och så hände det en massa märkliga grejer... :P
Jaa... Det var kanske inte så intressant...? Haha... :P

Längtar tills cafét/bageriet blir klart på opaltorget! Har kikat in lite där och det är jättefint och cool inredning! Där ska jag sitta ibland... ;)
Någon som vet vad jag kan skriva om?

Var med Sandra idag

Var med Sandra i eftermiddags, var ute och höll på... Sen kom Robin, Catinca, Kevin och Albert och höll på, på den stora gungan. HAHA. De var "lite" roliga... :P Haha! Sen gick jag och Sandra iväg och tog lite "modell"-kort... Fick en SKIT-snygg bild på mig! Ser ut som värsta modell-posen... ;)


Den bästa bilden var den här... :)

Och den här var också fin :)

Haha, gillar uttrycket.. :)

:)

Pose ;)

Vad tycker ni om bilderna? ;)

Kläderna...

Det går inte att lägga ut collaget! :S
Lägger ut bilderna en efter en istället... :P






















Det är några till, men nu orkar jag inte mer... Haha, om ni undrar hur mycket de kostar så är det bara att fråga... ;)

Anna shoppilihoppar xD

Här är kläderna ja fick, inte mycket men ändå... :P


Ljusblå linne (till gympan) - Rut m.fl. - 79 kr

Brottarrygg


Snygg pås-väska (sket i den andra) - Wedins - 249 kr

Snygga detaljer


Ljusa jeans (som jag har letat efter jättelänge!!) :) - Stadium - 150 kr på halva reapriset :)



Älsar jeansen! Har de på mig nu... ;)


Typ..

Skulle ju göra ett collage, men det blev inte av, orkade inte helt enkelt.
Var på torget idag me familjen, Daniel skulle ha nya gympakläder/skor/väska o så, och jag skulle ha en ny skolväska.
Ska ta kort på grejerna jag fick hem idag. ;)
Lägger ut en bild på dagens outfit först... :P


(Klicka på de små bilderna för att göra de större)
Vita caprijeans från BikBok
Rosa tisha med roligt tryck från Gina Tricot

Godmorgon!

Uuuufff!! Lotta väckte mig! Haha, jag hade en sån underlig dröm... Är ju ensam hemma och Lotta kanske tyckte att det var dags för mig att vakna kvart över åtta... Hehe.. :P
Igår skulle jag lägga ut en bild på ett collage, men jag blev inte färdig, och sen kollade hela familjen på " (kommer inte ihåg... den allsmäktige", mysmys på det! :)
Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt... Är inte vid min dator och kan inte göra klart collaget, men jag kan ju göra ett collage av alla klänningar jag såg på forever 21 en gång när jag satt vid mammas/pappas dator och sparade bilderna... ;) Skiiiit-fina bilder var det allt. ;)


Pyamasbarn...

Har gått runt i pyamas hela dagen... Bara tagit det lugnt, städat lite och så. Åt precis middag och nu ska jag fortsätta att kolla runt efter kläder och sånt på nätet... Sätter ihop ett collage sen så ni får se. ;)

Slappar

Sitter i min nalle puh-pyamas och kollar runt på nätet, har jättetråkigt! Ska kolla på olika sidor på saker jag kan tänka mig, till min födelsedag och jul. Typ. :P Visar bilder på det sen ;)
När jag och mamma var ute med Lotta förut pratade om hur vi skulle göra om i mitt rum till hösten (ska måla och köpa nya möbler och så.). I mitt huvud ser det bra ut. ;)

Laptop

Har tänkt mer och mer på bärbara datorer, ååh vad jag vill ha en! Antingen i vitt eller rosa, ofcourse! ;) Min dator är ju inte ens bra! Seeeeeeeg, dååålig, konstigt internet och så... :(


Vill ha Vill ha Vill ha!! ;)   (Bild tagen från google så ja vet inte var de kommer ifrån...)
Den rosa eller vita ;)

Problem!

Hej bloggen! Idag åkte familjen till angered och gick på en urdålig loppis (tycker jag), men jag fick hem en tjej-film iallafall. :P Sen åkte vi till till angeredsgymnasiet för att kolla vart brorsan ska gå av spårvagnen någonstans och så, för han ska börja där.. :P Jaa.. idag har det inte hänt så mycket mer, vi var i affären och jag köpte lite natur-godis, som är sååå gott! :)
Och hela tiden efter vi kommit hem harjag försökt att ändra bakgrunden och bården på bloggen, men det funkar INTE!! Jag blir så ARG!
Får la fråga någon om hjälp... :P

Igår var jag ju på torget med Sandra. :)
Tänkte visa det jag köpte. ;) + min mumsiga godis-påse. ;)


Ehm... Jag när vi shoppade ;)


Den här var såååå fin! Men ena bandet på rosetten var HELT uppslitet och var bara en massa trådar, köpte en vit istället.


Sööööt, tubtopp från N.Y.C 50 kr på rean och 99 kr i vanliga pris, FYND! ;D


Hur gullig som helst är den! :)


Allt är från H&M
Ansiktsmask - 19.50 kr
Hårinpackning - 14.50 kr
Ögonbryns-kam - 19.50 kr


Mumma... ;)


Dagens outfit

Igår

Dagens outfit igår var bara vita capri-jeans, en vit t-shirt och en rosa kofta, inte mycket att visa upp ... Var trött när jag kom hem och orkade inte blogga... Dessutom såg hela familjen på en film, mys på det!

Igår gick ju jag och Sandra till torget, ungefär halv fyra typ, och gick därifrån halv åtta. Haha, väldigt länge... Men vi hade kul, jag köpte en ögonbryns-kam-grejs, ansikts-mask, hårinpackning och en söt tub-topp.

Idag

Hej bloggen! Handlade imorse, var på dåligt humör i början... Hmm... :P Sitter och chattar med Emelie, lite flummeri var det allt... Haha. Mamma steker pannkakor ;) Mums! När jag har ätit ska jag till Sandra, och så ska vi gå till torget och kika runt lite. ;) Fast, jag är rätt pank nu. HAHA!! Får la titta runt efter saker jag kan sätta på min önskelista till min födelsedag... :) Vet några saker redan... Iaf en vit body, eller en svart.... eller en vit och en svart... och en jumpsuit vill jag ha. ;) Sen vill jag ha en bärbar dator i julklapp. ;)
Lägger ut dagens outfit ikväll när jag är hemma igen... :P
Ska äta nu, mums ;)
<3

Dagen

Jag tänkte att jag skulle berätta om dagen...
Jo, mamma väckte mig vid nio-tiden och jag var hur trött som helst! La mig ner i soffan och glodde lite på tv, åt frukost i en hast och gjorde ett väldigt fint kort (om jag får säga det själv...) till Sonja. Borstade tänderna och tog på mig klänningen jag fått från Amelie, sminkade mig, var super-duper-stressad!! Men allt blev bra ändå... :P Mamma hade gått och skulle hämta bilden i garaget och Danne var ute med Lotta och mamma hade sagt till mig innan hon gick att jag INTE fick glömma påsen jag skulle ha med mig... Vad tror ni jag glömmer när jag och Danne går ut? Jo, PÅSEN! Så jag, i mina fina skor, fick springa upp för alla trappor och hämta påsen. Haha.. Vi hämtade mormor och min moster och åkte till Sonja. Det var ett väldans kram-kalas, fast det var inte länge sen vi träffade Sonja... Och hon sa till mig nästan hela tiden att jag var så söt och fin, att klänningen var jätte-söt och fin. Och sen sa min moster att jag var så smal och fin och söt, drunknade ju nästan i alla komplimanger. ;) Men det var väldigt roligt att få komplimanger... ;)
Vi åt landgångar (typ, långa mackor med olika saker på, på våra landgångar var det räksallad, sallad, tomater, ost, paprika, lax, ägg och räkor. ( + citron och gurka på...) Det var gott :) Sen gick vi runt i lägenheten och pratade och så... Och så fikade vi efter en stund, rulltårta och två olika sorters kakor... Åt bara en rulltårtsbit och en liten kaka men mådde illa så jag fick sätta mig vid fönstret och andas djupt... :P Sen skulle ja få dricka samarin, BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! Det smakade som en massa salt i vatten. Det var hur äckligt som helst! Och så sa min moster: "Det är väl inte äckligt! Det är gott tycker jag! Får jag smaka?" Och så tog hon glaset, drack en klunk och så: "Bläää!" Hahaha. Hon är så rolig, min moster...
Oj, det blev ett ganska långt inlägg idag... :P

Vill ha en rosa eller vit bärbar dator. ;) För min dator är så seg och allting, ska nog önska mig det i julklapp... ;)

dagens outfit

Dagens outfit till Sonjas (min mammas faster) 90-årskalas kommer här...


Lila oversize kuvert-väska - Glitter
Skor (som inte syns...) - kommer inte ihåg... :P
Klänning - Forever 21 (fick den av en av mina bästa kompisar (: )
Halsband - Shyme

outfit

Gårdagens outfit kommer idag... :P


T-shirt med marint tema - Rut m.fl
Puffiga jeans-shorts - Josefssons (tror jag)
Skor - Skopunkten

Morsning Korsning ;D

Godmorgon! Elelr, godmorgon & godmorgon... god förmiddag! Jag vaknade faktist en timma tidigare än vad jag brukar, 9! :O Orkade inte ligga i sängen och slöa eftersom jag hade ont i nacken... Var inne på bilddagboken och såg en jättebra grej! :) http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1147
Bli medlem, få poäng och så får du hem present-kort från Kicks!! Superbra asså!! Smink <333

BTW: min bdb är "Lipglossiigt"... :P Ifall ni ville veta...
Ringde Sandra för tio minuter sen, och hon kommer runt två. :) Skoj ska det bli, sen fick jag en hälsning ifrån Sthlm. Frida är på safari... xD Kul... ;)
Chattar med Emelie och lyssnar på en väldigt högljudd borrmaskin! :( Ska man inte få kunna slappna av utan att ett högt buller håller på! :@      Nåja... Vet ni vad jag, helt plötsligt, vill bli nu då? Förutom skådespelerska, sångerska och stylist/makeup-artist? Jo, modell. Igår kväll ville jag det helt plötsligt, jag är verkligen konstig! Haha... ;)
Men jag tycker ju att det är kul att bli fotograferad och har ALLTID varit en linslus. ;) Så... Varför skulle jag inte kunna vilja det?

Nej, nu måste jag nog ta på mig och fixa mig. Skulle egentligen duschat innan men det hinner jag inte nu... Får göra det ikväll istället. (Ska på kalas imorgon, min mammas faster har fyllt år...) Dagens outfit kommer så snart som jag är klar...

Allsång

Tittar på allsång på Skansen, men jag blir irriterad varje vecka, och år på att de sjunger "STOCKHOLM i mitt hjärta..." Kan de inte bara sjunga "SVERIGE i mitt hjärta..."?! Vilka egoister!!!!

Vädret igår

Hur kan det regna så mycket som det gjorde igår?! Mysigt på kvällen var det, men inte där det blev översvämningar kan jag tänka mig... Men det skulle ju bli regn idag också... Tydligen inte... Har iallafall inte gått ut ändå... Räknade ju matte... Här är en bild på GBG-vädret igår kväll... 

Regnet i GBG =/

Nu sitter jag här och lyssnar på Disturbia, Rihannas nya. Superbra.
Fick helt plötsligt ett sug efter popcorn... Tänk va underlig man är i tonåren... :P
Sjunger med till Mariah Carey - Hero, den är sååå bra!!
Ska nog ringa Sandra imorgon, jag vet, jag vet... jag måste räkna också... Men man kan väl inte räkna heeela dagen som idag?! Fick ju hjärnsläpp efter ett tag... Haha :P
Sök på "Karaoke"Youtube det är riktigt kul! ;D

Matte :P

Jaa... tjenare bloggen! Igår skrev jag ju inget roligt inlägg, men jag mådde faktist inte så bra... :P
Idag har jag gått runt med mitt nattlinne HELA dagen, skönt faktist... Räknade matte (fråga inte...) Det var inte så kul, men ni som känner mig vet ju att jag hatar matte... :P Försökte på ett plugg-tips, att man ska ha på musik när man pluggar, men det funkar ju inte! Var ju nära att sjunga med hela tiden.... Haha. :P
Wook med kyckling och ris blev det till middag idag, hjälpte faktist till! :)
När vi åt mat tittade vi på en gammal film som gick på SVT, från 1941. Jag tyckte att den var jätte-konstig... Den var ju det! De var ju inte sååå smarta på den tiden... Eller det kanske bara var deras roll-figurer... Men äsch... Vad gör jag nu då?
Sitter här och chattar på msn och lyssnar på musik, Mariah Carey, hon är faktist väldigt bra! Fast jag gillar inte hennes divighet! Alltså, divigare får man leta efter! (Förutom Noumi Campbell, eller hur hennes namn stavas? Bryr mig faktist inte...) Ja... nu blev det lite tyst på msn-fronten... Någon som är vaken?

Någon som vet var man kan köpa en jumpsuit för ett bra pris, ville väldigt gärna ha den som Kenza Zoutien har köpt, men den var slutsåld när jag kom till Cubus... :(

Någon som vet vad jag kan skriva om? Har inget särskilt att berätta... :P
Kramkram <3

Pic.

Igår var jag med Sandra, och vi hade jättekul. Vi gungade på den jättestora gungan och sen lekte vi modeller... Haha... :P


Den riktigt roliga gungan :)








Sen såg vi en jätte-söt kille som vi tänkte på resten av dagen... ;)

Shoppingen :)

Ja, äntligen kommer bilderna :)


Grå kofta med rosa rosetter från Rut m.fl.


Gympa-hood från BikBok


Tillhörande gympa-brallor från BikBok


Secret Celebrity stod det både på hooden och byxorna...


Scarf med marint tema från Rut m.fl


Riktigt cooola sneakers från Shyme


Älskar de!! :)


Turkos tub-topp (har även köpt en vit) och fjärils-örhängen från Gina Tricot


Örhängena


Rosa spets-blus från Rut m.fl


Riktigt fin :)


Svarta ballerina med broderat och band, från Scorett


På sidan... ursäkta foten, men det var svårt att ta kort själv stående... :P


Grå hood med fina detaljer från Cubus





Har köpt mer, men det får ni helt enkelt se en annan gång... Nu ska jag ta och skriva ett inlägg :)

RSS 2.0